Водич низ СКОПЈЕ

Windows XP на европска Турција

Патувавме од Истанбул кон турско-грчката граница и пејсажот неверојатно потсетуваше на познатата слика за позадината на Windows XP.
Сонцето ја даваше вистинската светлина, облаците ја имаа вистинската бела нијанса, небото ја имаше вистинската сина, дури и некои од полињата ја имаа вистинската зелена.
Јасна ви е сликата, нели?
[portfolio_slideshow id=9604]
Гоце Трпкоски

Коментари