Водич низ СКОПЈЕ

Волшебниот сјај на есента

TR GR EN

Скопје има многу убави места каде што можеме да уживаме во боите на есента… Едно од нив е во близина на Сарај, за тамошните жители познато како Састав каде се спојуваат реките Вардар и Треска. Тука пораснале многу генерации… Се случила прва љубов,првиот бакнеж,познанства, игри…

Есента е едно од најубавите и најромантични годишни времиња. А Састав има посебен и волшебен сјај во овој период од годината… Жолтите лисја кои крцкаат под нозете додека пешачиме ја прават секоја прошетка поубава

Со фотографиите на Балкон3 уживајте во боите на есента.

Фото: Владо Крстевски (линк до FB Fan Page)

[portfolio_slideshow id=10687]

Коментари