Водич низ СКОПЈЕ

УБАВИНИТЕ НА ВОДНО ВО ЗИМА

Убавините на Водно во зима, чистиот воздух, сонцето и снегот магнет за голем број посетители на падините на скопската планина и  Милениумскиот крст на врвот на Водно

фото: Тоше Дуев

Коментари