Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: велосипед

Да ти нацртам: НОСИТЕЛИ НА ПРОМЕНИ – Критична маса

Градот-херој повторно спрема револуција За ослободување на јавниот простор, улиците и тротоарите Еднаш месечно прилепските велосипедисти се собираат да создадат критична маса За промени во свеста, навиките и во градското планирање Град со пречник од... Велосипедската револуција е враќање кон минатото и пат кон иднината
Патување со велосипед од Македонија до Истанбул

Патување со велосипед од Македонија до Истанбул

И без автомобил или авион, патот Македонија – Турција не е пречка Тој е страствен вљубеник во спортот на две тркала. За Гоце Шутевски од с.Русиново, Беровско (Република Македонија) не е важно каква марка е... 750 км возење по жешко сонце

Цветни велосипеди – Нов живот за старата ’рѓа

Како да му дадете нов живот на стариот и неупотреблив велосипед? Едноставно, претворете го во држач за цвеќиња.Овој тренд трае повеќе од една деценија, но неговата популарност не се намалува. Насекаде во светот луѓето ги... Балкон3 го направи својот прв цветен велосипед