Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: Санторини
Како да патувате евтино по грчките острови! Не ѕиркајте! Придружете се!

Како да патувате евтино по грчките острови! Не ѕиркајте! Придружете се!

Како да патувате како локален жител до островите Киклади Малку географија:) Архипелагот Киклади се наоѓа во јужниот дел на Егејското море недалеку од главниот град на Грција. Старото име на оваа група острови потекнува од... Инфо за најекономичен начин на патување
На одмор во Грција – вили наместо бели куќички и џипови наместо магариња

На одмор во Грција – вили наместо бели куќички и џипови наместо магариња

Повторно се подготвувам за годишниот одмор во Грција. Четврта година по ред. Обично не сакам патувања на кои нема ништо ново да се види или да се научи, па секоја година одиме на различно место....
Компјутерскиот Моцарт од Македонија меѓу најпаметните шест тинејџери во светот

Компјутерскиот Моцарт од Македонија меѓу најпаметните шест тинејџери во светот

Детскиот сон е кутија златна, ѕвездено кајче што броди. Во него може се да се случи, повторно се да се роди… Децата го имаат светот на дланка и патуваат секаде и во секое време. Верувале...