Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: поглед
Ејуп и Пјер Лоти Кафе во Истанбул

Ејуп и Пјер Лоти Кафе во Истанбул

Запознајте ја душата и срцето на вистинскиот Истанбул со Балкон3 Ако веќе сте заситени од Европскиот дел на Истанбул, Таксим, елегантниот Бејоглу, исполнетата со врева Капали чаршија, ги имате посетено Аја Софија и Сината џамија,... Овде ниеден водич нема да ве однесе
Румели Хисар – тврдина со најдобар поглед кон Босфорот

Румели Хисар – тврдина со најдобар поглед кон Босфорот

Секој кој го посетил Истанбул, сигурно барем неколку пати се запрашал од каде има најубав поглед на Босфорот. Балкон3 Ви ја открива тајната како сите Ваши фотографии од протокот кој ги дели Европа и Азија...
Поглед на Атина

Поглед на Атина

Додека животот тече во градот на 5 милиони жители, полн со грижи…. …сите ние кои работиме во центарот на градот, чувствувајќи ги секојдневните забрзани вибрации зад бетонските згради, едвај забележувајќи ги познатите споменици…  …другото лице...