Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: одмор
Како да патувате евтино по грчките острови! Не ѕиркајте! Придружете се!

Како да патувате евтино по грчките острови! Не ѕиркајте! Придружете се!

Како да патувате како локален жител до островите Киклади Малку географија:) Архипелагот Киклади се наоѓа во јужниот дел на Егејското море недалеку од главниот град на Грција. Старото име на оваа група острови потекнува од... Инфо за најекономичен начин на патување
Балкон3 ве води во Ксамил – одлична дестинација за летен одмор

Балкон3 ве води во Ксамил – одлична дестинација за летен одмор

Со растот на температурите и доближување на летните одмори, расте и интересот за туристичките дестинации. Балкон3 овој пат одлучи да ви претстави едно поинакво туристичко место каде можете да ги поминете летните одмори. Ние ќе се... Со температурите расте интересот за одмор
Крф – Дел од рајот  на Јонското море

Крф – Дел од рајот на Јонското море

Самата помисла на море, топло сонце, плажи за мене е асоцијација на прекрасниот остров во Јонското Море – Крф. Иако не е најголемиот остров  во Jонското Море сепак е најзелениот. А, ако се прашувате зошто... корисни совети и информации
Убавините на Превала

Убавините на Превала

Февруари пристигна во Превала без ниту една снегулка. Жителите на овој туристички центар, особено постарите, не паметат дека вакво нешто се случило претходно. Среде зима на ова туристичко место кое се наоѓа на 1500 метри... за гурманите има и одлична погача
На одмор во Грција – вили наместо бели куќички и џипови наместо магариња

На одмор во Грција – вили наместо бели куќички и џипови наместо магариња

Повторно се подготвувам за годишниот одмор во Грција. Четврта година по ред. Обично не сакам патувања на кои нема ништо ново да се види или да се научи, па секоја година одиме на различно место....