Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: лето
Како да патувате евтино по грчките острови! Не ѕиркајте! Придружете се!

Како да патувате евтино по грчките острови! Не ѕиркајте! Придружете се!

Како да патувате како локален жител до островите Киклади Малку географија:) Архипелагот Киклади се наоѓа во јужниот дел на Егејското море недалеку од главниот град на Грција. Старото име на оваа група острови потекнува од... Инфо за најекономичен начин на патување
Крф – Дел од рајот  на Јонското море

Крф – Дел од рајот на Јонското море

Самата помисла на море, топло сонце, плажи за мене е асоцијација на прекрасниот остров во Јонското Море – Крф. Иако не е најголемиот остров  во Jонското Море сепак е најзелениот. А, ако се прашувате зошто... корисни совети и информации
Панорама стара илјада години

Панорама стара илјада години

Кога се патувањата во прашање, есента (како и пролетта) е период за екскурзии. Летото и календарски заврши, а со него и сфаќањето на одморот како пат до плажите. Во наредниов месец, оние што ќе имаат...
Од Балкон за Балкон 3 (фото конкурс на Балкон 3)

Од Балкон за Балкон 3 (фото конкурс на Балкон 3)

Почитувани читатели, Летото помина, но сигурни сме дека во вашите фото-архиви ќе останат стотици или можеби и илјадници фотографии, кои ќе ве потсетуваат на него. Обично најпопуларни се оние, познати како „фотографии со поглед“, кои...