Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: кучиња

Осамена железничка станица

Луѓето кои влегуваат во криза и паѓаат во голема депресија, многу често, за да го заборават минатото, патуваат на некое друго место, правејќи драстични промени во својот живот. Низ историјата за тие патувања најмногу се... Фото - галерија
Дефиле на кучиња во Градскиот парк

Дефиле на кучиња во Градскиот парк

Од Пудлица, до Ирски Сетер, различни раси на домашни миленичиња, со уште поинтересни имиња како Хилари, Барон, Торик и др. Тие денеска го искористија прекрасниот сончев ден во Скопје и заедно со своите сопственици продефилираа...
Зошто некои луѓе се однесуваат брутално  кон животните?

Зошто некои луѓе се однесуваат брутално кон животните?

Стотици случаи на злоупотреба на животните на секој чекор во Грција укажува на варварско однесување кон миленичињата и животните. „Панхеленик – Федерацијата за заштита на животната средина“ и „Животните и Панхеленик – координативниот комитет за...