Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: Балкон3 фото натпревар
Љубов кон фотографијата од „мали нозе“

Љубов кон фотографијата од „мали нозе“

„Прво почнав да фотографирам со мобилниот телефон на татко ми, но магијата на „ловењето“ слики и моменти брзо ме освои. Првиот фото апарат го добив на 12 години и од тогаш имам направено илјадници фотографии“....
Пријателите на Балкон3 знаат да фотографираат

Пријателите на Балкон3 знаат да фотографираат

Дваесет и две фотографии, стотици „лајкови“, илајдници прегледувања. Ова е резултатот од фото натпреварот кој го организираше веб порталот Балкон3. Темата беше „Вашата најдобра фотографија“, а добивме прекрасни слики „уловени“ во Македонија, Грција и Турција,...
Освојте прекрасен фото-апарат на Балкон3 фото натпреварот!

Освојте прекрасен фото-апарат на Балкон3 фото натпреварот!

Имате љубов кон фотографијата? Дали сте професионален фотограф или можеби само повремено фотографирате со Вашиот телефон? Ова се Вашите пет минути. Балкон3 организира фото натпревар отворен за сите корисници на Фејсбук. Се` што треба да...