Водич низ СКОПЈЕ
Постови означени со: балкон
Малта – Земја на дрвените балкони

Малта – Земја на дрвените балкони

Балконите не се само отворени издадени делови од куќа или зграда, кои служат за на нив да го испиете утринското кафе, да испушите цигара, да ѕирнете преку оградата на соседот или да ги прострете испраните...
Балкон3 интервју со Ленин: моторџиската филозофија е мојот живот

Балкон3 интервју со Ленин: моторџиската филозофија е мојот живот

Ленин Јовановски, икона на моторџискиот живот, единствен и неповторлив по својата појава, уникат со своето име, основач и претседател на мото клубот Ноќни Волци во Македонија, претседател на “Слобода Превоз”, а од неодамна и претседател...
Нашата цел е да го направиме светот побезбедно и посигурно место за сите

Нашата цел е да го направиме светот побезбедно и посигурно место за сите

Интервју со Робин Лернер, заменик – помошник секретар во Министерството за образование и култура на САД. Г-ѓо Лернер, повеќе од 300.000 странски државјани влегуваат во САД преку Програмата за размена на студенти (J-1 visa). Очигледно...