Водич низ СКОПЈЕ

Снежен албум

Снегот, кој повторно не изненади 🙂 беше вистинска инспирација за дел од нашите читатели. Студеното време не ги спречи да направат прекрасни фотографии и да учествуваат на нашиот натпревар за најдобар снежен албум. Натпреварот сеуште трае, снег има доволно, па фотоапаратите в раце и праќајте фотографии на info@balkon3.com или на нашиот Фејсбук профил. Авторите на  трите најдобри фотографии ќе добијат книга од издавачката куќа Икона. Уживајте во фотографиите…

Дарко Кузмановски

Дарко Кузмановски

Јордан Дуков

Јордан Дуков

Јордан Дуков

Јордан Дуков

Јордан Дуков

Дарко Кузмановски

Бранко Илиевски

Марија Матековиќ

Валентин Зафировски

Оливер Пешевски

Боби Силјановски

Тања Тодоровска

Тања Тодоровска

 

 

Коментари