Водич низ СКОПЈЕ

Скопска зима, бело спокојство во градскиот парк

Зимата е прекрасна. Особено ако сте во Градскиот парк во Скопје. Уживајте во снежната приказна на Хусаметин Гина, Балкон3.

Фото: Хусамедин Гина

Коментари