Водич низ СКОПЈЕ

Северен Кипар – нова понуда

На Меѓународниот саем за туризам во Скопје, според, туристичките агенции, годинава повторно хит се Турција и Грција, а новина во понудата е Северен Кипар. Генералната понуда е за патување во странство, така што саемот е замислен за домашната клиентела. На саемот се претставуваат околу 40 агенции и 14 хотели од Македонија, додека земја – партнер годинава е Бугарија. Нашиот источен сосед има можност да ги претстави летните и зимските туристички дестинации, спа и велнес центри, како и националната кујна. Во продолжение погледнете фотогалерија од саемот.

фото: Хусамедин Гина

 

Коментари