Водич низ СКОПЈЕ

Се продава куќа со дворно место 2300 квадрати во Муртино

Се продава куќа со дворно место од 2300 m2 во центарот на с. Муртино, Струмица. Цена многу поволна и по договор!

Контакт: Дарко, тел: 070 327 230,  Мери, тел: 071 239 285

 

Површина на куќата: 100 m2
Број на соби: 4
Број на спратови: 1 спрат
Греење: Нема
Површина на двор: 2300 метри квадратни
Адреса: с.Муртино, Струмица

Коментари