Водич низ СКОПЈЕ

Прочитај ме прво

Патувате некаде на Балканот? Во Турција, Грција, Македонија или во околината?
Но немате доволно информации за местото каде што одите?
Што ќе најдете таму, какви се рестораните, сместувањето, ноќниот живот, како да најдете поевтино или поубаво сместување, отворени ли се културно-историските споменици, безбедни ли се за посета, како функционира јавниот превоз, дали таксистите се чесни или не, што е со уличните продавачи, на што треба да внимавате, а во што да уживате?
Не можете да најдете доволно одговори за тоа што ве интересира?

Приклучете се на нашиот форум на патникот. Прашајте што ве интересира и нашиот тим ќе се обиде во најкратко време да ви обезбеди одговор.

Имате одговор за некое прашање? Споделете го со нас и со патникот кому му треба помош.

Имате приказна од вашето патување? Раскажете нѝ ја.

ОТВОРИ НОВА ТЕМА

– од тимот на Балкон 3