Водич низ СКОПЈЕ

Пријателите на Балкон3 знаат да фотографираат

TR GR EN

Дваесет и две фотографии, стотици „лајкови“, илајдници прегледувања. Ова е резултатот од фото натпреварот кој го организираше веб порталот Балкон3. Темата беше „Вашата најдобра фотографија“, а добивме прекрасни слики „уловени“ во Македонија, Грција и Турција, но и други земји. Победник на натпреварот и добитник на наградата фото-апарат модел Т350 од марката FujiFilm е Ајданур Незир со фотографијата „Sunshine & Nature“. Балкон3 ќе продолжи да ги инспирира и поддржува љубителите на фотографијата. Затоа не ги штедете Вашите фото апарати и мобилни телефони. Фотографирајте и можеби ќе создадете мало уметничко дело. А во меѓувреме, уживајте во галеријата од фото натпреварот на Балкон3.

sunshine & nature - Aydanur Nezir

Sunshine & nature – Ајданур Незир

Beautiful Beach - Aleksandar K. Spasovski

Beautiful Beach – Александар К. Спасовски

Bogdanci - Ivana Paunkova

Богданци – Ивана Паункова

I walk alone - Драган Ласков

I walk alone – Драган Ласков

Дуќан во Фискардо - Нидија Чилиманова

Дуќан во Фискардо – Нидија Чилиманова

Happines - Ердем Амет

Happines – Ердем Амет

Hello october - γιωργος-λευτερης χαμαλιδης

Hello october – γιωργος-λευτερης χαμαλιδης

Христина - Александра Шапова

Христина – Александра Шапова

Воз - Стела Динова

Воз – Стела Динова

Истанбул - Кристина Ангелеска

Истанбул – Кристина Ангелеска

Изворите на Дрим - Звонко Нанчовски

Изворите на Дрим – Звонко Нанчовски

Korcha winter - Десион Мека

Korcha winter – Десион Мека

Love by the river Thames - Александар Манасиев

Love by the river Thames – Александар Манасиев

Македонска куќа - Александар Левески

Македонска куќа – Александар Левески

Македонски манастир - Виолета Спасовска Каратош

Македонски манастир – Виолета Спасовска Каратош

Мост во Париз - Софија Семенпеева

Мост во Париз – Софија Семенпеева

Mountain lake - Борис Јанев

Mountain lake – Борис Јанев

Shkodra harmony - Фиорабела Дума

Shkodra harmony – Фиорабела Дума

Скопска Чаршија - Чунејт Рушид

Скопска Чаршија – Чунејт Рушид

Убавица од Јуручко село - Хусамедин Гина

Убавица од Јуручко село – Хусамедин Гина

Венеција - Цеца Србова

Венеција – Цеца Србова

Венеција - Мери Чекеровска

Венеција – Мери Чекеровска

 

 

 

Коментари