Водич низ СКОПЈЕ

Познати добитниците кои Балкон3 ги праќа на фестивалот Dimensions во Пула

Борис Момиќ е добитник на двете влезници за еден од најреномираните европски фестивали за електронска музика „Dimensions“, кој по осми пат годинава, од 28 август до 1 септември, ќе се одржи во тврдината Пунта Кристо во близината на Пула, Хрватска.

Тој беше еден од многуте учесници во наградната игра кои точно одговорија на двете поставени прашања:

  • Каде се одржува „Dimensions“?
  • Кое по ред е ова издание на фестивалот?

Честитки за добитникот и му посакуваме одличен провод на фестивалот!

Коментари