Водич низ СКОПЈЕ

Nestlé житарки: Секој ден подобар појадок

Nestlé житарките го подобруваат појадокот со секој нов ден. Затоа, целото зрно е состојка број 1 за Nestlé житарките, во секоја Fitness снегулка, во секое Honey Cheerios кругче и во секое Nesquik топче, а гаранцијата за цело зрно е штиклираната ознака на врвот на секое пакување.

Cereal-Story-slika1-MK-a

Не само што имаат прекрасен вкус, туку сите Nestlé житарки за појадок се направени со додаток на витамини и минерали, па затоа се идеален избор за појадок како дел од избалансираната исхрана.

Коментари