Водич низ СКОПЈЕ

Мултиетничка вешта жена

TR GR EN

Претставување и презентација на начин на подготовка на традиционални јадења од различни националности и религии кои живеат во Тетовско. Со вакви активности беше одржана првата манифестација наречена „Мултиетничка вешта жена“, на која беа презентирани македонска, турска, албанска, православна и божикна трпеза.

Зоран Димовски

Коментари