Водич низ СКОПЈЕ

Lotto Sverige – Spela för att vinna stora vinster

Sverige har länge varit ett land som lockat till sig lotterispelare från hela världen. Lotto Sverige har många olika lotterier att välja mellan som ger spelare chansen att vinna stora vinster. Oavsett om man är ett lotteri entusiast eller en förstagångsspelare, finns det något för alla.

Vanliga frågor och svar om Lotto Sverige

Vad är Lotto Sverige?

Lotto Sverige är ett lotteri som säljs i Sverige. Lotto Sverige erbjuder en växande jackpott som måste vinnas varje vecka. För att vinna jackpotten måste du matcha alla sex numren på ditt lotteri och dragningsnumren.

Hur spelar man Lotto Sverige?

För att spela Lotto Sverige behöver du först välja sex nummer mellan 1 och 40 och ett bonusnummer mellan 1 och 8. När du har valt dina nummer måste du köpa ett lotteri, som kan göras online eller i butik. Du kan också välja att spela samma nummer varje vecka via en prenumeration. När du har köpt ditt lotteri får du en bekräftelse, som innehåller dina nummer och bonusnummer.

När äger dragningsdagen för Lotto Sverige rum?

Lotto Sverige dras varje vecka på fredagar. Dragningsresultatet publiceras vanligtvis inom en timme efter dragningen.

Vilka priser finns det på Lotto Sverige?

Lotto Sverige har en växande jackpott som måste vinnas varje vecka. Förutom jackpotten finns det andra priser som du kan vinna genom att matcha 3, 4, 5 eller 6 nummer. Du kan också vinna ett bonuspris genom att matcha bonusnumret.

Коментари