Водич низ СКОПЈЕ

Грчки новинари во Бурса

TR GR EN

seferihisar 3

Општината Османгази од Бурса беше домаќин на Грчки новинари. Во дводневната програма, Грчките новинари побараа развој на соработката меѓу двете држави и укинување на визниот режим за Грција полесно да излезе од економската криза.

Балкон3

Коментари