Водич низ СКОПЈЕ

Фото сторија – Bei The Fish vs dEUS

За сите оние кои не беа во можност да присуствуваат на петочниот концерт на dEUS во Солун, каде како предгрупа настапија и нашите урбани херои Bei The Fish, Balkon3 ексклузивно низ објективот на  Мишо Ристов ви пренесува дел од одличната атмосфера.

Коментари