Водич низ СКОПЈЕ

Турција со автомобил – дали преку Бугарија или Грција?

Дома Форум на патникот Дестинации Турција со автомобил – дали преку Бугарија или Грција?

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #11039
   Балкон3Балкон3
   Keymaster

   Ако патувал некој скоро, да ми каже како е по пат преку Бугарија или преку Грција? Патувам со деца па како е подобро, од каде е поблиску, патарини и слично.. благодарам,
   Васил

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.