Водич низ СКОПЈЕ

Скопје – Валона ако одел некој скоро?

Дома Форум на патникот Дестинации Скопје – Валона ако одел некој скоро?

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #11187
   Балкон3Балкон3
   Keymaster

   Каков е патот од Скопје до Валона, Албанија, за колку време се стигнува? Планираме да одиме со две мали деца па дали е ок за патување, добар ли е патот или има места кои треба да се избегнуваат? Патарини?
   благодарам.

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.