Водич низ СКОПЈЕ

Како е патот Велес – Штип?

Дома Форум на патникот Дестинации Како е патот Велес – Штип?

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #11190
   AvatarDarko
   Participant

   Бил ли некој деновиве по пат Штип Велес?
   Како се вози се гради ли, расчистено ли е? Некои велат дека има многу дупки не е обележано каде се гради и тешко се вози особено ноќе.. Ако некој бил нека пише каква е состојбата.

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.