Водич низ СКОПЈЕ

Дефиле на кучиња во Градскиот парк

Од Пудлица, до Ирски Сетер, различни раси на домашни миленичиња, со уште поинтересни имиња како Хилари, Барон, Торик и др. Тие денеска го искористија прекрасниот сончев ден во Скопје и заедно со своите сопственици продефилираа низ прекрасниот градски парк. Со својата убавина, симпатија, веселост и енергија придонесоа паркот да добие уште поубав лик. Порталот Балкон3, беше во вистинско време, на вистинско место и фотографираше десетици домашни миленичиња. Еве ги нашите 11 фаворите за нај нај домашно милениче. Почитувани читатели, Вие ја имате можноста да го изберете најубавото домашно милениче на нашата фејсбук страница. Кликнете лајк под фотографијата на  домашното милениче, кое најмногу Ви се допаѓа на следниов линк: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.286851094732094.69511.200547633362441&type=3

Паша – германски овчар

Ози – лабрадор

Хепи – чивава

Данол – мини пинч

Торик – руски тој териер

Хилари – ирски сетер

Барон – боксер

Вили – пудлица

Лотар – кане корсо

Бруно – сибирска хаска

Адолф – пудлица

текст и фото: Хусамедин Гина

Коментари

Тагови: