Водич низ СКОПЈЕ

Балкански инвеститорски форум

Иноватори и инвеститори од регионот, но и од западна Европа, Турција и Израел, ќе допатуваат на регионалната конференција во Скопје што ќе се одржи на 18 и 19 Април. На едно место ќе се соберат најдобрите иноватори од Балканот, голем број инвеститори од регионот, политичари што донесуваат одлуки во оваа област, големи и мали компании, академски истражувачи. Центар на сите случување ќе биде Метрополис Арената. Настанот е во организација на Фондацијата за развој на иновациите и претприемништвото на Балканот, под покровителство на председателот Ѓорѓи Иванов.  Одлична прилика да го пријавите вашето учество и да дознаете кои се најновите инвеститроски трендови и да споделите дел од вашето знање. Картите можат да се купат онлајн на официјалниот сајт на организаторот. Таму ќе најдете и подетално инфо за сите учесници.

Коментари