Windows XP në Turqinë evropiane

Udhëtojmë nga Stambolli drejtë kufirit turko-grek dhe peizazhi,  e pabesueshme por të përkujtonte në sfondin (prapavijën) e  Windows XP. Dielli i jepte shkëlqimin e vërtet, mjegullat e kishin niansën e duhur të bardhë, derisa qielli kishte kaltërsinë e vërtetë, derisa edhe disa fusha kishin atë të gjelbërtën e vërtetë.
Besoj se fotografia është më se e qartë?
[portfolio_slideshow id=8593]
Goce Trpkovski

Comments