Posts tagged as: Balkon3
Zemanta Related Posts Thumbnail

Ramazani dhe 10 pyetjet më të zakonshme rreth agjërimit

Para agimit, pres erën e parë të syfyrit nga kuzhina. Nëna ime gatuan. Ndjehet era e ëmbël, plotë ndjenja. Kjo nuk është vetëm era e ushqimit, por era e gjithë shpirtrave që janë në pritje... agjërimi është “varfëri e detyruar”
Trileçe, ëmbëlsira të cilës nuk mund ti rezistoni

Trileçe, ëmbëlsira të cilës nuk mund ti rezistoni

Koha për Ballkon3 recetë. Për këtë vikend vendosëm t’ju ndihmojmë që të përgatisni ‘Trileçe’, deserti i dashur edhe për ekipin e Balkon 3. Kënaqësi e ëmbël që nuk mund t’i rezistoni doti. Trileçe shkrihet në...
baklava

Bakllavë e vërtetë nga mjeshtrit e Stambollit

Bakllava është ende një nga desertët më të njohur dhe jemi shumë të lumtur që kishim mundësi të shohim si përgatitet bakllava e vërtetë, gjatë turneut tonë të kuzhinës në Stamboll, të Turqisë. Destinacioni jonë... Testim i bakllavasë me të dëgjuar
Koncert special në Operën e Vienës, për nderë të Aki Nuredinit nga Kamjani i Tetovës

Koncert special në Operën e Vienës, për nderë të Aki Nuredinit nga Kamjani i Tetovës

Në koncertin me rastin e 30 vjetorit të punës së restorantit “Sole”, në pronësi të adhuruesit të pasionuar të operës Aki Nuredini, morrën pjesë 15 solistë udhëheqës në skenat botërore, mes tyre: Inva Mula. Karllos...
Bolldering – arti i ngjitjes nëpër shkëmbinj

Bolldering – arti i ngjitjes nëpër shkëmbinj

Bolldering është sport I cili pothuajse i panjohur në këtë pjesë të botës. Bëhet fjalë për ngjitje nëpër shkëmbinj pa përdorimin e litarëve dhe pajisjeve të ngjashme që përdoren gjatë alpinizmit. Bolldering zakonisht realizohet nëpër... Video tregim që rrit adrenalinën
Djepi – rehati dhe traditë

Djepi – rehati dhe traditë

Fëmija, nëna, djepi … komunikimin hyjnor mes fëmijës dhe nënës padyshim më së miri e ofron djepi. Edhe pse historia e saj fillon në shekullin e parë, djepi ende është aktual. Përdoret gjithnjë e më... Djepi një shekull I vjetër
Premiera ndërkombëtare  e ‘Me Sijum Underground’ në Starigrad Paklenica

Premiera ndërkombëtare e ‘Me Sijum Underground’ në Starigrad Paklenica

Erdhi edhe ajo ditë. Më 6 gusht, në ambientin e përkryer të bregdetit Adriatik, në kuadër të festivalit të njohur të filmit Starigrad Paklenica do të mbahet premiera ndërkombëtare e filmit të parë dokumentarë në...
Edhe ne shohim kampionatin botëror

Edhe ne shohim kampionatin botëror

U ula për të shkruar këtë tekst derisa në televizorin karshi meje luanin Argjentina me Bosnjën dhe Hercegovinën. Ishte diku pas mesnate. Nuk ka periudhë të keqe të ditës për të parë kampionatin botëror. Disa... ...edhe pse Maqedonia nuk merr pjesë
street_musicians_balkon3

Orkestër i pazakonshëm i shpirtrave të ngjashëm

Dukej si një orkestër i zakonshëm, që  mund të takohet në vendet me të frekuentuara, në qytete të ndryshme të botës. Por, sapo afroheni ta dëgjoni muzikën që luajnë  ata njerëz,do të shihni se në... Kënaquni në fotografitë!
istanbul_sunset4_balkon3

Muzgu në Stamboll

Muzgu… për shumicën pjesa më romantike e ditës … moment kur ndërthuren  ëndërrat dhe ngjyrat… kur thyhen rrezet e diellit … ndërsa qielli derdhet në ngjyra nga më të ndryshmet, të cilët krijojnë skena të mahnitshme... Niseni në udhëtim të mrekullueshëm