» Video
T%u2019JU SHPJEGOJMË - Hidh një sy në xhepin e shtetit_1_Moment3

T’JU SHPJEGOJMË: Hidh një sy në xhepin e shtetit

A e dini se nga çdo gjë që prodhojmë, fitojmë dhe shpenzojmë, i japim një të tretën dikujt tjetër? Ky tjetri është shteti, si një sistem i ligjeve dhe institucioneve. Ata, që të punojnë për...
Bolldering – arti i ngjitjes nëpër shkëmbinj

Bolldering – arti i ngjitjes nëpër shkëmbinj

Bolldering është sport I cili pothuajse i panjohur në këtë pjesë të botës. Bëhet fjalë për ngjitje nëpër shkëmbinj pa përdorimin e litarëve dhe pajisjeve të ngjashme që përdoren gjatë alpinizmit. Bolldering zakonisht realizohet nëpër... Video tregim që rrit adrenalinën
Murri i Djallit

Murri i Djallit

Në mes të kësaj shkretëtire në rrethin e Sveti Nikoles, e cila më tepër ngjason me ndonjë luginë në Afganistan se sa në Maqedoni, fshihet një legjendë e shkëlqyer! Deri më tani nuk është shfaqur... një legjendë e shkëlqyer!
Balkon 3 presents: I am underground

Balkon 3 presents: I am underground

After many complications and confusion, after hundreds of kebebs and beers accompanied by heated but fruitful debates between the director, screenwriter, producer and sound technician, and after nearly a year since the first scene was... Just one more amusing, yet hopeful story
Postieri që vrapoi 220 kilometra

Postieri që vrapoi 220 kilometra

Gjithë postierët janë maratonistë. Çdo ditë këmbët e tyre përshkojnë kilometra e kilometra. Edhe heroi në këtë tregim është postier. Postierin Trajçe Mihov, e njohin të gjithë në Veles. Dhe këtu nuk ka asgjë të...
Ujërat e Sharit – Ari i Maqedonisë

Ujërat e Sharit – Ari i Maqedonisë

Adrenalin, bukuri natyrore, fasule e shijshme. Më 30 qershor 2013 në malin Sharr për të shtatën herë me radhë u mbajt maratona e biçiklizmit malor ‘Ujërat e Sharrit 2013’. Bëhet fjalë për kryesisht për teren...
Zemanta Related Posts Thumbnail

Matka – përqafim i natyrës

Balkon 3 Ju udhëheq me barkë nëpër kanjonin Matka, në lumin Treska deri tek shpellat Vrello. Ky kanjon i mrekullueshëm ndodhet vetëm 15  km larg kryeqendrës, Shkupit. Shpella nënujore Vrello është një ndër shpellat më...
Alpinizëm në Sharrin përrallor

Alpinizëm në Sharrin përrallor

Ecje nëpër pjesë të mbetura të borës derisa e ndjeni të nxehtin e diellit të verës. Tinguj të përzier të muzikës dhe kavallit bashkë me shushurimën e ujëvarave. Dhe gjithë kjo e shoqëruar me shijen...