» Në një ballkon
Balkon3 në Bursa: Fotogaleria nga etno restoranti “Mavi Boncuk” Xhumalikizik

Balkon3 në Bursa: Fotogaleria nga etno restoranti “Mavi Boncuk” Xhumalikizik

[portfolio_slideshow id=8472] Photo: Husamettin... etno restorant
Korfuzi- Pjesë e parajsës në Detin Jon

Korfuzi- Pjesë e parajsës në Detin Jon

Vet mendimi për det, diell, plazhe, për mua  asocon në ishullin e mrekullueshëm në Detin Jon-Korfuz. Edhe pse nuk është ishulli më I madh në Detin Jon megjithatë është më I gjelbëri. Dhe nëse pyesni... çmime për gjitha shërbimet
Mish i pjekur: Tava javore me mish të pjekur në mënyrën greke

Mish i pjekur: Tava javore me mish të pjekur në mënyrën greke

Mirë se erdhët në drekën zyrtare javore greke! Kjo është një nga ushqimet që nuk kanë shijen e njëjtë si në shtëpi si në restorant. Aq shumë jeni mësuar me versionin shtëpiak, edhe goja është... Përbërja
Balkon 3 presents: I am underground

Balkon 3 presents: I am underground

After many complications and confusion, after hundreds of kebebs and beers accompanied by heated but fruitful debates between the director, screenwriter, producer and sound technician, and after nearly a year since the first scene was... Just one more amusing, yet hopeful story
Udhëtimi nga Shkupi në Athinë me makinë për shtat orë

Udhëtimi nga Shkupi në Athinë me makinë për shtat orë

Kujdes, kur të arrish në qytet GPS mund të mos punoj si duhet, më paralajmëroi para se të nisesha për Athinë kushëriri im I cili tashmë kishte përvojë që të vozis sipas GPS në kryeqytetin... Kush pyet nuk endet kot
Takim me personazhin nga Athina nga romanet me detektivë dhe udhëtimi I tij në Stamboll

Takim me personazhin nga Athina nga romanet me detektivë dhe udhëtimi I tij në Stamboll

Inspektori Kostas Haritos është një polic ters dhe I moshës së mesme I cili jeton në një apartament të vogël në Athinë. Lufton me raste të rënda të vrasjeve në botën e errët urbane. Inspektori... Kush është kjo grua? Pse vret?
BURSA- ëndërr që nuk përshkruhet

BURSA- ëndërr që nuk përshkruhet

Nëse ju rrjedhin lot kur të shihni targën me numër 16, nëse në stadiumin Ataturk brohorisni vetëm për Bursaspor, nëse në hyrje të qytetit ndjeni Osman Gazin dhe nëse ju mungon teatri I hijeve Karagoz... Një nga qytetet më të sigurta në Turqi
Rabi Abu Kalil, njeriu që lidh kulturat

Rabi Abu Kalil, njeriu që lidh kulturat

Çdo kulturë është multi-kulturë, që kur njeriu e lëshoi Afrikën dhe u përhap në mbarë botën. Besimi në kulturat e pastra është disi fashizoide, thotë muzicienti me prejardhje nga Bejruti, duke shtuar se edhe besnikëria... Nuk ekziston kulturë e pastër
Dy lloje të mezeve nga kuzhina greke

Dy lloje të mezeve nga kuzhina greke

Ushqime të llojllojshme dhe të lehta, konsumohen gjatë 50 ditëve të Agjërimit të Madh para Pashkëve. Më të mirat prej tyre tradicionalisht përgatiten për piknikun e të Hënës së Pastër me të cilin edhe fillon... Ju dëshirojmë agjërim të lehtë
Në kërkim të çezmës së Gostivarit

Në kërkim të çezmës së Gostivarit

Në Gostivar ka një çezme, Oh , një çezme, shpirt çezmeje Vajzat e Gostivarit, të gjitha, vajza të zgjedhura Dhe shpirti më djeg, dhe qajë … Këto vargje janë nga një këngë  e vjetër. Autori... Fotografi nga qyteti me shumë mysafir