» Foto
22 - debarsko

17 karakteristikat e rrugës piktoreske në Maqedoni, Mavrovë-Strugë

Katër liqene, pesë male, dy lumenj, dy qytete, fshatra, manastire, ura, natyra e bukur…e gjithë kjo është paketuar në vetëm pak kilometra, në rrugën Mavrovë-Strugë, përskaj kufirit perëndimor të Maqedonisë. Rruga nuk është e lehtë,... Është më mirë që ju të jeni pasagjerë
thessaloniki1_balkon3

Selanik: surprizat e vogla jashtë rrugës

Gjithkush dëshiron të shohë monumentet kryesore në një qytet. Ndërtesat e mëdha, sheshet, hapësirat, urat, kullat, tempujt, statujat…Këto janë arsyet e udhëtimit dhe në të shumtën e rasteve ia vlen të vizitohen. Por me siguri... Pa monumente
street_musicians_balkon3

Orkestër i pazakonshëm i shpirtrave të ngjashëm

Dukej si një orkestër i zakonshëm, që  mund të takohet në vendet me të frekuentuara, në qytete të ndryshme të botës. Por, sapo afroheni ta dëgjoni muzikën që luajnë  ata njerëz,do të shihni se në... Kënaquni në fotografitë!
istanbul_sunset4_balkon3

Muzgu në Stamboll

Muzgu… për shumicën pjesa më romantike e ditës … moment kur ndërthuren  ëndërrat dhe ngjyrat… kur thyhen rrezet e diellit … ndërsa qielli derdhet në ngjyra nga më të ndryshmet, të cilët krijojnë skena të mahnitshme... Niseni në udhëtim të mrekullueshëm
windows xp turkey8

Windows XP në Turqinë evropiane

Udhëtojmë nga Stambolli drejtë kufirit turko-grek dhe peizazhi,  e pabesueshme por të përkujtonte në sfondin (prapavijën) e  Windows XP. Dielli i jepte shkëlqimin e vërtet, mjegullat e kishin niansën e duhur të bardhë, derisa qielli... Besoj se fotografia është më se e qartë?
cador5 balkon3

I’m only happy when it rains

[portfolio_slideshow id=8517] Photo: Husamettin... Ditë me shi në Shkup
Balkon3 në Bursa: Fotogaleria nga etno restoranti “Mavi Boncuk” Xhumalikizik

Balkon3 në Bursa: Fotogaleria nga etno restoranti “Mavi Boncuk” Xhumalikizik

[portfolio_slideshow id=8472] Photo: Husamettin... etno restorant
Në kërkim të çezmës së Gostivarit

Në kërkim të çezmës së Gostivarit

Në Gostivar ka një çezme, Oh , një çezme, shpirt çezmeje Vajzat e Gostivarit, të gjitha, vajza të zgjedhura Dhe shpirti më djeg, dhe qajë … Këto vargje janë nga një këngë  e vjetër. Autori... Fotografi nga qyteti me shumë mysafir
Stacioni i vetmuar hekurudhor

Stacioni i vetmuar hekurudhor

Njerëzit që futen në krizë dhe hynë në një depresion të thellë, shpeshherë, për të harruar të kaluarën, udhëtojnë në ndonjë vend tjetër, duke bërë kështu ndryshime drastike në jetën e tyre. Përgjatë historisë për... Galeria e fotografive
A-98

Shëtitje dimrit – një fundjavë në male

[portfolio_slideshow...