Mirko Trajanovski
Më tepër informata për

Mirko Trajanovski

Mirko është një shkupjan i ri. Me gazetari merret që 10 vjet. Kur nuk është i ngujuar para kompjuterit dëshiron të dëgjoj muzikë të vjetër dhe të përcjell seriale të reja. Në rast se duhet të zgjedh mes filmave të preferuar apo ndonjë shkrimtari të njohur, zgjidhja do të binte mbi Vudi Alen dhe Oskar Vajlld. Nuk është shumë i dhënë pas sportit por ndjen kënaqësi të veçantë kur nget biçikletën, pas çka përfundon me qofte të nxehta dhe birrë të ftohtë.  Dy herë ishte i propozuar për kryetarë të këshillit banesor por asnjëherë nuk e zgjodhën...Ndërkohë, dëshiron të udhëtoj, po kush nuk donë?

E shkruar nga

Mirko Trajanovski:

Trileçe, ëmbëlsira të cilës nuk mund ti rezistoni

Trileçe, ëmbëlsira të cilës nuk mund ti rezistoni

Koha për Ballkon3 recetë. Për këtë vikend vendosëm t’ju ndihmojmë që të përgatisni ‘Trileçe’, deserti i dashur edhe për ekipin e Balkon 3. Kënaqësi e ëmbël që nuk mund t’i rezistoni doti. Trileçe shkrihet në...
Premiera ndërkombëtare  e ‘Me Sijum Underground’ në Starigrad Paklenica

Premiera ndërkombëtare e ‘Me Sijum Underground’ në Starigrad Paklenica

Erdhi edhe ajo ditë. Më 6 gusht, në ambientin e përkryer të bregdetit Adriatik, në kuadër të festivalit të njohur të filmit Starigrad Paklenica do të mbahet premiera ndërkombëtare e filmit të parë dokumentarë në...
Edhe ne shohim kampionatin botëror

Edhe ne shohim kampionatin botëror

U ula për të shkruar këtë tekst derisa në televizorin karshi meje luanin Argjentina me Bosnjën dhe Hercegovinën. Ishte diku pas mesnate. Nuk ka periudhë të keqe të ditës për të parë kampionatin botëror. Disa... ...edhe pse Maqedonia nuk merr pjesë
Balkon 3 presents: I am underground

Balkon 3 presents: I am underground

After many complications and confusion, after hundreds of kebebs and beers accompanied by heated but fruitful debates between the director, screenwriter, producer and sound technician, and after nearly a year since the first scene was... Just one more amusing, yet hopeful story
Postieri që vrapoi 220 kilometra

Postieri që vrapoi 220 kilometra

Gjithë postierët janë maratonistë. Çdo ditë këmbët e tyre përshkojnë kilometra e kilometra. Edhe heroi në këtë tregim është postier. Postierin Trajçe Mihov, e njohin të gjithë në Veles. Dhe këtu nuk ka asgjë të...