Hüsamettin Gina
Më tepër informata për

Hüsamettin Gina

Më shumë se dhjetë vite përvojë gazetareske, por kurrë një gazetarë profesionist ( me pagë).Më saktë thënë,një gazetarë i diplomuar dhe i pavarur.Student i gjeneratës së parë të shkollës njëvjeçare pranë Institutit të Maqedonisë për Media. Përvojë pune në MRTV- redaksia në gjuhën turke, “Birlik” dhe javoren “Forum Plus”.6 muaj korrespodent i Televizionit turk HTB gjatë kohës së krizës. E dua sportin, jam tifoz i Klubit Futbollistik “Beshiktash” nga Stambolli. Çmimet: Çmin nga Kombet e Bashkuara për tekst kushtuar varfërisë – I publikuar në gazetaën “Vreme” – 2006 Çmim nga Bashkimi Evropian-“Zhan Mone” për tekstin “Be dhe fëmijët”-2007 I publikuar në agjensisë së lajmeve INA. NË NJË FJALI: UNË- Në zemër jam gazetar,një inxhinier mekanik me profesion …

E shkruar nga

Hüsamettin Gina:

Zemanta Related Posts Thumbnail

Ramazani dhe 10 pyetjet më të zakonshme rreth agjërimit

Para agimit, pres erën e parë të syfyrit nga kuzhina. Nëna ime gatuan. Ndjehet era e ëmbël, plotë ndjenja. Kjo nuk është vetëm era e ushqimit, por era e gjithë shpirtrave që janë në pritje... agjërimi është “varfëri e detyruar”
Djepi – rehati dhe traditë

Djepi – rehati dhe traditë

Fëmija, nëna, djepi … komunikimin hyjnor mes fëmijës dhe nënës padyshim më së miri e ofron djepi. Edhe pse historia e saj fillon në shekullin e parë, djepi ende është aktual. Përdoret gjithnjë e më... Djepi një shekull I vjetër
street_musicians_balkon3

Orkestër i pazakonshëm i shpirtrave të ngjashëm

Dukej si një orkestër i zakonshëm, që  mund të takohet në vendet me të frekuentuara, në qytete të ndryshme të botës. Por, sapo afroheni ta dëgjoni muzikën që luajnë  ata njerëz,do të shihni se në... Kënaquni në fotografitë!
istanbul_sunset4_balkon3

Muzgu në Stamboll

Muzgu… për shumicën pjesa më romantike e ditës … moment kur ndërthuren  ëndërrat dhe ngjyrat… kur thyhen rrezet e diellit … ndërsa qielli derdhet në ngjyra nga më të ndryshmet, të cilët krijojnë skena të mahnitshme... Niseni në udhëtim të mrekullueshëm
cador5 balkon3

I’m only happy when it rains

[portfolio_slideshow id=8517] Photo: Husamettin... Ditë me shi në Shkup
Korfuzi- Pjesë e parajsës në Detin Jon

Korfuzi- Pjesë e parajsës në Detin Jon

Vet mendimi për det, diell, plazhe, për mua  asocon në ishullin e mrekullueshëm në Detin Jon-Korfuz. Edhe pse nuk është ishulli më I madh në Detin Jon megjithatë është më I gjelbëri. Dhe nëse pyesni... çmime për gjitha shërbimet
BURSA- ëndërr që nuk përshkruhet

BURSA- ëndërr që nuk përshkruhet

Nëse ju rrjedhin lot kur të shihni targën me numër 16, nëse në stadiumin Ataturk brohorisni vetëm për Bursaspor, nëse në hyrje të qytetit ndjeni Osman Gazin dhe nëse ju mungon teatri I hijeve Karagoz... Një nga qytetet më të sigurta në Turqi
Në kërkim të çezmës së Gostivarit

Në kërkim të çezmës së Gostivarit

Në Gostivar ka një çezme, Oh , një çezme, shpirt çezmeje Vajzat e Gostivarit, të gjitha, vajza të zgjedhura Dhe shpirti më djeg, dhe qajë … Këto vargje janë nga një këngë  e vjetër. Autori... Fotografi nga qyteti me shumë mysafir
Xhamlitë-kënaqësia e lojës së paharruar të lagjes

Xhamlitë-kënaqësia e lojës së paharruar të lagjes

Edhe pse popullariteti i kësaj loje u zbeh me paraqitjen e lojërave kompjuterike dhe celularëve, megjithatë pothuajse në çdo shtëpi gjendet ndonjë dollap i harruar në të cilin fshihet ndonjë xhamli. Erdhi moti i mirë,...
Stacioni i vetmuar hekurudhor

Stacioni i vetmuar hekurudhor

Njerëzit që futen në krizë dhe hynë në një depresion të thellë, shpeshherë, për të harruar të kaluarën, udhëtojnë në ndonjë vend tjetër, duke bërë kështu ndryshime drastike në jetën e tyre. Përgjatë historisë për... Galeria e fotografive