Goce Trpkovski
Më tepër informata për

Goce Trpkovski

I lindur: 11 ditë para promovimit të parë të makinës Delorean nga filmi legjendar " Back To The Future ", dhe që atëherë e dua udhëtimin në kohë. Arsimi: Në shkollën fillore mësova të shkruaj, në shkollën e mesme të shkruaj tregime ndërsa në fakultet ta shndërroj atë në profesion. Përvoja e punës: Mes bluzës së vjetër dhe kostumit, kam raportuar edhe nga festivali I muzikës “Egzit” por edhe nga sesioni i Kombeve të Bashkuara. Interesat: Të pakufizuara, siç tregon edhe përvoja e punës. Destinacionet e preferuara për udhëtim: Në kokën e Quentin Tarantino dhe meqë nuk është e mundur përveç se në filmin që do ta xhironte Spajk Xhonz, atëherë kudo ku ka mal, qytet të madh, kala, lumë...madje edhe në qoftë se nuk ka asgjë nga e gjithë kjo. Muzika: I hapur për të gjithë, veçanërisht rok muzika. Filma: Të gjitha me Johnny Depp, Kevin Spacey dhe John Cusack, të gjitha filmat e Martin Scorsese, shumica nga Ridley Scott, Guy Ritchie dhe shumë të tjerë. Ushqimi: Po, faleminderit. Pijet: Koleksionist i shijeve të birrave, në kanaçe dhe shishe nga sa më shumë pjesë të botës. Për Balkon3: Ndoshta jo të gjithë ballkonet janë të njëjtë, por në çdo ndërtesë ka përzierje të ballkoneve.

E shkruar nga

Goce Trpkovski:

Fshati me pesë muze

Fshati me pesë muze

Shkupi ka tetë muze, Ohri katër, Manastiri dy ndërsa qytetet më të vogla nga një. Por në një fshat të vogël me 200-300 banorë, i fshehur mes maleve në pjesën qendrore të Maqedonisë, ka pesë...
Me varkë nëpër tre shtete

Me varkë nëpër tre shtete

Në Evropë ka vetëm tre liqe në ujërat e të cilëve bashkojnë territoret e tre shteteve të ndryshme. Një prej tyre është pikërisht në rajonin tonë, liqeni i Prespës ku takohen linjat kufitare të Maqedonisë,...