Darko Çekerovski
Më tepër informata për

Darko Çekerovski

Gazetar më shumë se 15 vite, kënaqet me tregime të bukura, diskutime të gjata për temat nga jeta, çështjet aktuale botërore, argumenton kundër paragjykimeve , stereotipeve. Pëlqen filma të mirë, libra, biografi dhe muzikë të mirë. Kënaqet me ushqimin që përgatitet në vendet ballkanike, dëshiron musaka, tavë e përzier, groshë dhe është adhurues i madh i shkollës orientale të ëmbëlsirave. Motoja më e dashur: My country is the world, and my religion is to do good.

E shkruar nga

Darko Çekerovski:

T%u2019JU SHPJEGOJMË - Hidh një sy në xhepin e shtetit_1_Moment3

T’JU SHPJEGOJMË: Hidh një sy në xhepin e shtetit

A e dini se nga çdo gjë që prodhojmë, fitojmë dhe shpenzojmë, i japim një të tretën dikujt tjetër? Ky tjetri është shteti, si një sistem i ligjeve dhe institucioneve. Ata, që të punojnë për...
007 - bunker_balkon3_resize_resize

14 gjëra interesante që do t’i gjeni në një fshat jo turistik

Zbulimi i sekreteve ushtarake Fshati Stracin është i njohur për shumicën në Maqedoni sepse gjendet në rrugën kryesore që çon në Bullgari. Më saktë, fshati është në vet udhëkryqin ku ndahet rruga për në Kratovë... Zbulimi i sekreteve ushtarake
Balkon3 Interview with Goran Gajic, director of “The Fall of Rock & Roll”and “The Storks Will Return”

Balkon3 Interview with Goran Gajic, director of “The Fall of Rock & Roll”and “The Storks Will Return”

Have Gun – Will Travel! Goran, film and music are your life, actually there is nothing else that can describe your life more accurately. So, how’s life? Fast and furious (laughs)…I live an ordinary life,... Music and film are very good companions
Kafe me akull- si të mbijetoni ditën në mënyrën greke

Kafe me akull- si të mbijetoni ditën në mënyrën greke

Çka është frrape? Ajo është pije e ftohtë nga kafeja e cila përzihet mirë deri sa  të krijohet shkuma. Shërbehet në një gotë të gjatë të mbushur me kube akulli dhe pihet me një pip.... Si të përgatitni vetë frrape?
GULAXH – ËMBËLSIRË  QUMSHTI  ME SHEGË, ARRA DHE FËSTËK

GULAXH – ËMBËLSIRË QUMSHTI ME SHEGË, ARRA DHE FËSTËK

Balkon3  ju përgatit Gulaxh (Güllaç) – ëmbëlsirë tradicionale turke nga periudha Osmane, veçanërisht e vlerësuar gjatë muajit të Ramazanit Kuzhina turke është e njohur  për nga ëmbëlsirat shumë kalorike  dhe të shijshme me qumësht. Ëmbëlsira... Reçetë dhe peratitja
Ai që e provon – bëhet pishman njëherë- ai që nuk e provon- bëhet pishman njëmi herë

Ai që e provon – bëhet pishman njëherë- ai që nuk e provon- bëhet pishman njëmi herë

Nëse i qaseni kuzhinës magjike turke, gjithmonë mund t’ju befasojë dhe fascinojë… Ketë herë  bëhet me një kënaqësi  të çuditshme, me një emër edhe  më të çuditshëm : Pishmanije. Këto topa të pazakontë ,të shijshme... Reçetë-Provo, që mos të bëhesh pishman
E rikthyem Nea Salamina-n në volejboll në Olimp Qipro

E rikthyem Nea Salamina-n në volejboll në Olimp Qipro

Intervistë me Zharko Ristoski, trajner I ekipit kombëtar të Maqedonisë në vollejboll Z. Ristoski, çfarë është ajo që është tërheqëse në volejboll? Nuk është futboll, as basketboll, nuk ka publik me aq pasion dhe ekipe... Më mungon djathi I dhisë Halumi
Udhëtimi nga Shkupi në Athinë me makinë për shtat orë

Udhëtimi nga Shkupi në Athinë me makinë për shtat orë

Kujdes, kur të arrish në qytet GPS mund të mos punoj si duhet, më paralajmëroi para se të nisesha për Athinë kushëriri im I cili tashmë kishte përvojë që të vozis sipas GPS në kryeqytetin... Kush pyet nuk endet kot