Bedri Rexhallari
Më tepër informata për

Bedri Rexhallari

Bedriu me gazetari merret afro 20 vjet. Dëgjon muzikë kryesisht atë që e zgjedhin Defina dhe Andi, për të cilët shprehet se janë dhurata më e mirë e bërë nga Zoti. Dëshiron të udhëtoj shumë, dhe deri diku ja ka arrit qëllimit falë profesionit që ushtron (gazetarisë). Ndër vendet më të largëta që ka vizituar është Kina, megjithatë në listën e  dëshirave i kanë ngelure dhe SHBA-të dhe vendet skandinave. I pëlqen turizmi, përfshirë atë veror por pa përjashtuar edhe turizmin dimëror. Kohën e lirë, (ndonëse e pakët) ua kushton Definës dhe Andit,gjithnjë në dispozicion për ti plotësuar dëshirat e tyre. Me një fjal jeton dhe vepron për të bërë realitet ëndrrën e tyre...

E shkruar nga

Bedri Rexhallari:

Prevalla mahnit me bukurit e saja

Prevalla mahnit me bukurit e saja

Shkurti zbarkoi në Prevallë pa pikën e borës. Banorët e kësaj qendre turistike, madje edhe ata më të vjetrit nuk mbajnë mend të ketë ndodhur më parë që në mes të dimrit në këtë qendër... për gurmanët prezantojmë pogaçe
Sarma me lakra turshi apo me gjethe rrushi

Sarma me lakra turshi apo me gjethe rrushi

Ushqimi I preferuar I familjes Rexhallari, janë sarma qoftë me lakër turshi apo me gjethe rrushi. Ky ushqim zakonisht përgatitet gjatë vikendeve kur gjithë anëtarët janë në shtëpi dhe I kushtohet një kujdes i  veçantë... Përgatitja
Koncert special në Operën e Vienës, për nderë të Aki Nuredinit nga Kamjani i Tetovës

Koncert special në Operën e Vienës, për nderë të Aki Nuredinit nga Kamjani i Tetovës

Në koncertin me rastin e 30 vjetorit të punës së restorantit “Sole”, në pronësi të adhuruesit të pasionuar të operës Aki Nuredini, morrën pjesë 15 solistë udhëheqës në skenat botërore, mes tyre: Inva Mula. Karllos...
Liqeni i Treskës nën mëshirën e kohës!

Liqeni i Treskës nën mëshirën e kohës!

Liqeni i Treskës sipas gjitha gjasave edhe këtë sezon do të mbetet pa vizitorë.  Qytetarët të indinjuar  shprehen se  edhe këtë vit vetëm mushkonjat do të freskohen këtu,  sepse liqeni tashmë është shndërruar në kënetë... 5 milion euro për rivitalizimin
Balkon3 ju ofron Ksamilin si destinacion i preferuar  për pushimet verore

Balkon3 ju ofron Ksamilin si destinacion i preferuar për pushimet verore

Me rritjen e temperaturave dhe me afrimin e pushimeve verore, rritet edhe interesi i qytetarëve për destinacionet turistike. Balkon3 kësaj radhe vendosi t’jua prezantoj edhe një vend tjetër turistik ku Ju mund ti kaloni pushimet... gjire të virgjër, grykëderdhje lumenjsh, bunkerët
Flija

Flija

Flija e përgatitur me saç është specialitet i kuzhinës tradicionale shqiptare. Flija është ushqim shumë i preferuar shqiptar. Ajo mund të piqet edhe në shporet me rrymë apo me dru por më tepër preferohet me...
Pranë varrit i pa vdekur

Pranë varrit i pa vdekur

Një ngjarje e pazakontë, madje do ta quaja fenomen, ka ndodhur në kryeqendrën Kosovare, Prishtinën apo thënë më saktë në lagjen Arbëria në Prishtinë. Nëse ju bie rasti të kaloni përreth varrezave të të krishterëve...