Balkon3
Më tepër informata për

Balkon3

Hidhni një sy në oborrin e fqinjit, dilni në Balkon!

E shkruar nga

Balkon3:

Mëlçi e zezë e skuqur nga Edrenja: Receta sekrete

Mëlçi e zezë e skuqur nga Edrenja: Receta sekrete

Edrene, qytet kufitar, vend magjik që  bashkon Anadollin dhe Evropën, ku takohen tre lumenjtë Tunxha, Arda dhe Marica. Qytet i cili ju përfiton me ngrohtësinë e vet menjëherë sa ta vizitoni atë. Mikpritja e njerëzve...
Vizita virtuale në Parthenon

Vizita virtuale në Parthenon

A keni dëshiruar ndonjëherë ta vizitoni Parthenonin por asnjëherë nuk keni pasur mundësi ta realizoni këtë udhëtim? Diçka shumë  e ngjashme me dëshirën-turne virtuale prej 360˚ mbi dhe rreth  gurit të shenjtë tani më është...
Berova- Zvicra e vogël në Ballkan

Berova- Zvicra e vogël në Ballkan

Nëse dëshironi të mësoni ku lind dielli në Maqedoni, drejtojuni në lindje kah qyteti i vogël malor Berovë, i vendosur në shpatet e maleve Maleshevë, i rrethuar me pisha, lisa e pyje të ahut. Aty...
A-98

Shëtitje dimrit – një fundjavë në male

[portfolio_slideshow...
Llokumi

Llokumi

A keni provuar ndonjëherë llokumin? Ky delikates i shijshëm është një nga karakteristikat më të mira të Turqisë. Llokumi mund të jetë “i zakonshëm”, me aromë trëndafili, fruta të thata, arra, kokos,… Fëmijët e mi...
Универзална Сала

Универзална Сала

Тука детално инфо за Универзална Сала Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit...
Водич низ Истанбул

Водич низ Истанбул

...
Водич низ Атина

Водич низ Атина

...
Ujërat e Sharit – Ari i Maqedonisë

Ujërat e Sharit – Ari i Maqedonisë

Adrenalin, bukuri natyrore, fasule e shijshme. Më 30 qershor 2013 në malin Sharr për të shtatën herë me radhë u mbajt maratona e biçiklizmit malor ‘Ujërat e Sharrit 2013’. Bëhet fjalë për kryesisht për teren...
Shijojeni Stambollin vetëm për gjashtë orë

Shijojeni Stambollin vetëm për gjashtë orë

A keni qenë ndonjëherë të “robëruar” në aeroport në ndonjë qytet të madh duke pritur me orë të tëra deri sa të vij koha e fluturimit? Nëse jeni gjetur në një situatë të tillë, sigurisht...