Balkon3
Më tepër informata për

Balkon3

Hidhni një sy në oborrin e fqinjit, dilni në Balkon!

E shkruar nga

Balkon3:

Koha për piknik ! Kifle  – lule me salçiçe

Koha për piknik ! Kifle – lule me salçiçe

Këtë vit pranvera u vonua shumë, por, megjithatë ajo hyn kah dera e qershorit.Në mënyrë joshëse i zgjon ëndërrat, nërsa  bukuria  e  pranverës, diversitetii i tij, si  dhe rrezet e shëndritshme të diellit  përmbushin  dëshirat tona . Gjithçka lulëzon, mund të... Shijshme, lehtë dhe ekonomike
Murri i Djallit

Murri i Djallit

Në mes të kësaj shkretëtire në rrethin e Sveti Nikoles, e cila më tepër ngjason me ndonjë luginë në Afganistan se sa në Maqedoni, fshihet një legjendë e shkëlqyer! Deri më tani nuk është shfaqur... një legjendë e shkëlqyer!
SHILE – PLAZHE TË BARDHA, QETËSI DHE RELAKSIM NË VERI TË STAMBOLLIT

SHILE – PLAZHE TË BARDHA, QETËSI DHE RELAKSIM NË VERI TË STAMBOLLIT

Të vizitohet Stambolli, qyteti i cili 24 orë frymon dhe jeton me një ritëm të përshpejtuar, është një sfidë e vërtetë. Kur të arrini këtu shpejtoni për të vizituar çdo gjë, por kjo nuk është... Këtu është fanari më i madh në Turqi
Barcoleta të mira nga Ballkani

Barcoleta të mira nga Ballkani

1. Gjermani, Françezi, Anglezi dhe Greku komentojnë për fotografinë e Adamit dhe Evës në kopshtin e Edenit. Gjermani thotë “ Shikoni këto trupa të përkryer, ajo është e gjatë dhe flokëverdhë, ai është  atletik muskuloz... Çfarë ka për drekë, jam i urritur
12 arsye t’i doni verërat greke

12 arsye t’i doni verërat greke

1. Greqia synon prodhimin e verërave cilësore në sasi të vogla. Rreth 5 milon litra verë prodhohen në vit më çka Greqia vihet në rangun e rajoneve më të rëndësishme të prodhimit të verës. 2. 275... Vera e gëzon zemrën
Mish i fshatit, kënaqësia gastronomike e përcjell me verë të kuqe

Mish i fshatit, kënaqësia gastronomike e përcjell me verë të kuqe

Ushqimi nga hapësirat ballkanike e cila konsumohet gjatë gjithë sezoneve edhe pse më mirë është kur jashtë është ftohtë, duke pas parasysh se ka disa lloje të ndryshme të mishit. Nëse kjo kënaqësi gastronomike kërkon... mos u frikoni, përpiquni ta gatuani këtë recet
Shëtitje në parkun më ë bukur në Athinë

Shëtitje në parkun më ë bukur në Athinë

Mirëserdhët në kopshtin nacional në Athinë! Menjëherë afër sheshit çdoherë plot me njerëz Sintagma, ku vend historik, miqësor ndaj vizitorëve dhe i gjelbër paraqet oazë të romantizmit nga shekulli I 19. Të planifikuar në vitin... Parku përfshin hapësirë prej 158 km katrorë
El Greko në Spanjë, 2014-manifestime paralele në Greqi

El Greko në Spanjë, 2014-manifestime paralele në Greqi

Spanja, vendi që pranoi talentin dhe karakterin e El Greko, shënon 400 vjetorin e vdekjes së tij (7 prill 1614) duke I ofruar publikut program të gjerë të ekspozitave, ligjëratave, koncerte muzikore, manifestime arti dhe... homazh për një piktor mjeshtër
Balkon3 në Bursa: Fotogaleria nga etno restoranti “Mavi Boncuk” Xhumalikizik

Balkon3 në Bursa: Fotogaleria nga etno restoranti “Mavi Boncuk” Xhumalikizik

[portfolio_slideshow id=8472] Photo: Husamettin... etno restorant
Mish i pjekur: Tava javore me mish të pjekur në mënyrën greke

Mish i pjekur: Tava javore me mish të pjekur në mënyrën greke

Mirë se erdhët në drekën zyrtare javore greke! Kjo është një nga ushqimet që nuk kanë shijen e njëjtë si në shtëpi si në restorant. Aq shumë jeni mësuar me versionin shtëpiak, edhe goja është... Përbërja