Alpinizëm në Sharrin përrallor

Ecje nëpër pjesë të mbetura të borës derisa e ndjeni të nxehtin e diellit të verës. Tinguj të përzier të muzikës dhe kavallit bashkë me shushurimën e ujëvarave. Dhe gjithë kjo e shoqëruar me shijen e kosit  të përgatitur në stanet e Malit Sharr.  Balkon  kësaj radhe ju shpien  nëpër Leshnicë të Malit Sharr, ku morën pjesë rreth 400 alpinistë  nga Maqedonia dhe nga jashtë.
Për më tepër ndiqni videon në vazhdim…

Zoran Dimovski

Comments