Водич низ СКОПЈЕ

Tavche-Gravche-1

Тавче – гравче е можеби најпознатиот традиционален македонски специјалитет, кој го пробал секој странец кој ја посетил земјата.

Коментари

Автор:Други текстови од истиот автор: