Водич низ СКОПЈЕ

Се продава куќа во Пештани со три големи апартмани за издавање

Куќата е прекрасна. Има три ката и секој кат е простран, комотен апартман со убава голема тераса која гледа на езерото. Вкупната површина на објектот е 280 м2. Располага со 7 спални соби, 3 купатила, 3 кујни, тераси и двор од околу 320 м2.

Куќата е на 30 метри од езерото и комплетно е реновирана.

Цена 159.500 евра.

Инфo: 004915172649146 (Анелис Постелманс) и Дарко 070 327 230

www.lakeview.macedonie.biz

 

 

Коментари