Водич низ СКОПЈЕ

sarma

Посната сарма е македонски специјалитет кој се подготвува на тој начин што во листови од зелка или од винова лоза се замотуваат ориз, праз и мелени ореви.

Коментари

Автор:Други текстови од истиот автор: