Водич низ СКОПЈЕ

Како е патот Велес – Штип?

Дома Форум на патникот Дестинации Како е патот Велес – Штип?

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Darko 5 years, 1 month ago.

 • Author
  Posts
 • #11190

  Darko
  Participant

  Бил ли некој деновиве по пат Штип Велес?
  Како се вози се гради ли, расчистено ли е? Некои велат дека има многу дупки не е обележано каде се гради и тешко се вози особено ноќе.. Ако некој бил нека пише каква е состојбата.

You must be logged in to reply to this topic.